Skip to content
Soluții inovative pentru iluminat gradini

Soluții inovative pentru iluminat gradini

Soluțiile inovative pentru iluminat gradini pun accentul pe detaliile unice ale spațiului din exteriorul casei. Sistemele de iluminare exterior trebuie să facă ușor de utilizat spațiul gândit pentru petrecerea timpului liber.

Klus Desing Romania are un portofoliu vast în care se regăsesc nenumărate soluții pentru iluminat gradini. Cu ajutorul specialiștilor vei putea alege soluții de iluminare potrivite fiecărei zone și care să fie cât mai puțin costisitoare din punct de vedere al energiei consumate.

De ce sunt necesare sistemele de iluminat gradini?

Pe lângă siguranța pe care ne-o dorim pentru această zonă, un plus estetic este întotdeauna binevenit. Pentru a transforma grădina într-un spațiu primitor pentru prieteni și copii, cu siguranță ai investit o sumă importantă în amenajarea grădinii, în arbuști, copaci și flori. Alegerea unui sistem de iluminat gradini adecvat, va pune accentul pe zonele importante ale acestui spațiu atât de iubit de întreaga familie.

Poți alege un sistem profesional de iluminare îți va oferi control pe timpul de noapte, cu ajutorul senzorilor de mișcare. Niciun musafir nepoftit nu va trece neobservat.

Tipuri de iluminat pentru zona exterioară

În funcție zona exterioară pe care îți dorești să o iluminezi, Klus Design Romania are o multitudine de variante disponibile.

Aleile din grădina sunt zone de tranzit ce au nevoie de iluminare adecvată. Cel mai probabil vor rămâne aprinse pe timpul nopții, motiv pentru care îți recomandăm sisteme de iluminare exterior ce au la bază tehnologia led. Acestea vor avea un consum optim de enrgie și vor oferi o lumină clară.

Sistemele pentru iluminat gradini se vor potrivi de minune, chiar și în zona terasei. Pardoseala poate fi iluminată cu banda led, pentru a crea un plus de siguranță și confort. Pentru aceeași zonă specialiștii Klus Design Romania recomandă proiectoare cu incandescență pentru a crea un finisaj atrăgător.

Plantele în care ai investit timp și resurse vor fi foarte bine puse în valoare cu sistemelor de iluminare exterior ce au proiectoare în componență. Dacă tulpinile plantelor sunt fragile nu vor putea susține greutatea unui alt tip de sistem de iluminare. Proiectoarele led nu vor afecta structura plantelor și vor pune în valoare fiecare detaliu estetic.

Corpurile de iluminat gradini vor accentua designul pereților exteriori ai locuinței și vor completa aspectul zonei de relaxare. Corpurile de iluminat pentru exterior vor pune în valoare detaliile arhitecturale, pentru ca imaginea de ansamblu a grădinii să fie una pe placut tău.

Rolul culorilor în iluminarea grădinii

Poți alege culori diferite pentru a lumina plantele din grădina, pentru că sistemele de iluminare exterior au la baza tehnologia led ce permite schimbul de culori. Poți alege proiectoare cu lumină verde pentru a oferi o nunață mai intensă gazonului și frunzelor. Roșu este alegerea perfectă atunci când îți dorești să oferi o nunață maronie plantelor. Dacă îți dorești să păstrezi culoarea autentică a plantelor și arbuștilor, Klus Desing Romania îți recomandă să utilizezi corpuri de iluminat gradini cu lumină albă. Galben este alegerea perfectă atunci îți dorești să oferi o nuanță tomnatică grădinii.

Alege cu atenție sistemele de iluminat gradini pentru a oferi acestui spațiu de relaxare design-ul care să te reprezinte. La Klus Design Romania avem soluții pentru toate ideile tale. Intră în contact cu specialiștii în iluminat exterior și bucură-te de rezultate uimitoare.

Back To Top