Sari la conținut
Carburant ieftin, există așa ceva?

Carburant ieftin, există așa ceva?

Achiziția de carburant ieftin este un aspect de dorit, fie că ești reprezentatul unei companii sau îți dorești o îmbunătățire a bugetului familiei.

Cum te poți bucura de discount combustibil? Pentru numeroase beneficii alege carduri de combustibil de la Cardoil Avantaj.

Carduri de combustibil-instrumentul de plată cel mai potrivit pentru tine

Cardurile de combustibil reprezintă un instrument de administrare eficientă a consumului de combustibil. Fie că îți dorești să optimizezi costurile pentru combustibil ale companiei tale, sau te gândești la bugetul familiei, alegerea de carduri de combustibil este cea mai potrivită.

Două tipuri de carduri de combustibil

În funcție de modul în care dorești să îți administrezi bugetul, Cardoil Avantaj are soluția perfectă. Oricare ar fi alegerea ta, te bucuri de discount combustibil, ești în permanență în control și ai libertatea de a alegere stația peco din care îți dorești să alimentezi.

Carduri de debit pentru carburant ieftin

Atunci când alegi carduri de carburant te bucuri de discount combustibil și ești în permanență în control. Aceste tip de card se adresează companiilor și persoanelor fizice care își doresc eficientizarea costurilor prin achitarea contravalorii combustibilului în avans.

Alimentarea cardului de debit se face prin virament bancar sau depuneri de numerar. Suma va fi creditată ulterior în contul tău. Vei primi prin SMS și e-mail confirmarea alimentării. În baza unor carduri de combustibil te bucuri de carburant ieftin. Știi în fiecare moment care este soldul disponibil și ai acces la informații valoroase, cu ajutorul platformei Gestcom.

Carduri de credit

Acest tip de carduri de combustibil se adresează, în general, companiilor. Pentru a te bucura de discount combustibil, acest tip de card este o alegere potrivită.

Este dedicat clienților care își organizează diferit rulajul banilor. Acest tip de card presupune ca la finalul perioadei stabilite de tine în contract, să ți se factureze suma cheltuită. Ai libertatea de a alege să alimentezi de la cele 1.500 de stații partenere din țară.

Platforma Gestcom îți va furniza în timp real informații importante cu privire la:

  • alimentările efectuate și stațiile din care s-au realizat tranzacțiile
  • cantitatea de carburant alimentată
  • numărul de înmatriculare a autovehiculului ce a alimentat și tipul de combustibil
  • prețul și discount combustibil
  • valoarea tranzacției
  • soldul disponibil și facturile emise

În funcțiile de nevoile companiei tale, poți opta pentru ambele carduri de combustibil. Le vei putea gestiona în orice moment cu ajutorul platformei Gestcom, pusă la dispoziție de Cardoil Avantaj. Factura pentru carburant ieftin o vei primi săptămânal, lunar sau bilunar. Ai posibilitatea de a alege perioada de facturare încă de la momentul semnării contractului.

O grijă în plus pentru compania ta este păstrarea bonurilor pentru alimentările cu combustibil. Poți uita de aceasta, imediat ce utilizezi carduri de combustibil.

După fiecare alimentare, indiferent de furnizorul de combustibil pentru care ai optat, vei fi notificat prin SMS sau e-mail.

Pentru a putea realiza rapoarte lunare sau trimestriale cât mai veridice, platforma pusă la dispoziție de Cardoil Avantaj este un real ajutor. Acolo vei putea selecta criteriile de interes și vei extrage rapoarte detaliate.

Indiferent de opțiune, alegerea de carduri de combustibil este un mare avantaj pentru tine și compania ta. Te bucuri de carburant ieftin, libertatea de alege din peste 1.500 de stații peco partenere și control permanent asupra costurilor. Descoperă cea mai potrivită variant pentru tine.

Înapoi sus