Skip to content
Cel mai nou trend

Cel mai nou trend – mănuși de nitril biodegradabile rapid

Domeniul medical este unul în care se utilizează foarte multe consumabile medicale, dar este esențial ca acestea să fie biodegradabile. Folosește mănuși de nitril biodegradabile pentru a fi prietenos cu mediul înconjurător și a te gândi la viitorul generațiilor următoare.

Orice companie ar trebui să dețină un plan de sustenabilitate și să utilizeze doar produse biodegradabile. Tocmai de aceea, este important să ai întotdeauna în vedere achiziția produselor biodegradabile și să le integrezi în activitățile tale profesionale.

Este esențial ca fiecare persoană să se gândească la viitorul planetei, să se gândească că este nevoie de o relație sănătoasă și sustenabilă cu mediu înconjurător.

Cel mai nou trend în materie de mănuși medicale sunt mănușile biodegradabile din nitril. Mănușile medicale din nitril sunt fabricat din cauciuc sintetic și constituie o bună alternativă pentru mănușile din latex.

Acestea nu provoacă alergii și nu afectează simțul tactil. O pereche de mănuși nitril sunt ideale în industriile în care se lucrează cu obiecte ascuțite, deoarece acestea sunt foarte rezistente.

Avantaje mănuși nitril:

  • Fiind realizate din material sintetic, acestea nu provoacă alergii
  • Mănușile din nitril sunt rezistente la străpungere, fiind des utilizate în industria alimentară
  • Mănușile din nitril oferă un simț tactil crescut și o manevrabilitate excelentă
  • Mănușile din nitril sunt texturate, ceea ce permite o mai bună sensibilitate în vârful degetelor
  • Sunt cele conferă cea mai bună protecție împotriva substanțelor chimice

Mănuși de nitril biodegradabile rapid – noul trend

Într-o societate în continuă mișcare, care poluează din ce în ce mai mult, soluțiile alternative se pot dovedi a fi mai importante ca niciodată. Materialele biodegradabile sunt foarte răspândite în toate industriile, și tot mai multe companii se întrec în a realiza produse prietenoase cu mediul înconjurător.

Condiția ca un material să fie biodegradabil, este aceea de a fi descompus prin acțiunea microorganismelor, în timp ce sunt asimilate în mediul natural. Aceste produse trebuie să se degradeze fără a lăsa toxine în urmă.

Mănușile din nitril biodegradabile rapid sunt realizate din materiale 100% prietenoase cu mediul. Aceste mănuși sunt realizate din amidon de porumb. Amidonul de porumb este o resursă naturală și regenerabilă.

Mănușile din nitril biodegradabile se degradează într-un interval foarte scurt, de până la 28 de zile. Acest lucru le transformă într-o alegere ideală, mai bună decât mănușile tradiționale din latex sau vinil, care durează sute de ani să se degradeze în gropile de gunoi.

Faptul că sunt mănuși biodegradabile, nu influențează cu nimic calitatea acestora. Te poți bucura în continuare de o calitate înaltă, la standarde europene. Med-Al Trading vă pune la dispoziție mănuși medicale de cea mai bună calitate germană, produse de o companie experimentată, AMPri.

Eficiența mănușilor de la brand-ul AMPri este de necontestat. Te invităm și pe tine să alegi mănuși nitril biodegradabile, pentru a oferi generației viitoare un mediu înconjurător mai curat.

Tu ce tip de mănuși de unică folosință utilizezi în domeniul în care activezi? Am fi tare curioși să aflăm care sunt criteriile după care te ghidezi atunci când achiziționezi consumabile medicale.

Vizitează site-ul nostru sau paginile de Facebook și Instagram pentru detalii suplimentare. Bucură-te de calitatea produselor și consumabilelor medicale de la Medal Trading.

Back To Top