Organizatori

un cristian

Coordonator Emineschool (idee, concept, mâna dreaptă)

Un Cristian este personal literar auxiliar, creatorul unui sistem editorial underground (1997-2008), redactor Observator cultural (din 2008), coordonator Mediateca USR (din 2010), editor Casa de pariuri literare (cdpl.ro), producător independent de documentare cu și despre scriitori.

Eli Bădică

PR (& asistent proiect, mâna stângă)

Eli Bădică și-a încheiat studiile de licență la Facultatea de Litere, Universitatea din București, specializarea Literatură Universală și Comparată și pe cele de masterat la SNSPA, Facultatea de Științe Politice, Antropologie.

Este jurnalist și PR cultural. Din 2013 este redactor-șef adjunct și editor al unuia dintre cele mai importante site-uri culturale românești, Bookaholic.ro. A colaborat cu diverse publicații culturale de la noi. În prezent, este redactor colaborator la Suplimentul de cultură și Revista Arte și Meserii . Printre altele, voluntariază cu drag și spor la Asociația Paspartu, din 2013, unde este managerul proiectului Carte peste carte.

Pasionată de literatura contemporană (atât de prin România, cât și din străinătate), teatru, film, scris & so much more.

eli@emineschool.ro

Cezar Gheorghe

Video

Cezar Gheorghe este doctor în filologie al Universităţii din Bucureşti, cu teza Ontologia imaginii literare şi cinematografice în filozofia lui Gilles Deleuze (coord. prof. dr. Sorin Alexandrescu, Centrul de Excelenţă în Studiul Imaginii, 2012). Din 2008, este membru al redacţiei revistei Observator cultural

Bogdan Alexandru Tudor

Foto

Bogdan Alexandru Tudor este student al Facultății de Inginerie Mecanică și Mecatronică la Universitatea Politehnica București , anul al IV-lea, voluntar al Uniunii Scriitorilor din România din 2011, colaborator la revista România Literară și Observator Cultural. Îi place să vadă lumea din spatele obiectivului și să spună poveștile oamenilor în imagini. Îl pasionează fotografia, muzica, cititul și multe altele.

Silvia Dumitrache

Foto

A terminat Facultatea de Litere (2008), apoi Masteratul de Teoria Literaturii şi a Culturii şi Literatură Universală şi Comparată (2010) şi este înscrisă la Centrul de Excelenţă în Studiul Imaginii, cu o teză de doctorat despre fenomenul 11 septembrie în literatură şi film.

Din 2008, este redactor la Observator cultural, critic literar şi de teatru. Din 2010, şi PR la Observator cultural. Corector şi redactor la editurile Trei, Ibu Publishing, Publica, Art, Litera, Curtea Veche.

A tradus fiction, dar şi nonfiction, precum romanul Chimia morţii, apărut în 2011 la Editura Trei, Portocaliul este noul negru, Editura Publica, 2014.

Colaboratori

Bogdan Balazsfi

web-developer

Bogdan Balazsfi, web-developer

Răzvan Petre

design logo, afiș & foto

omul cu frumosul/ grafician/ artist vizual/ graphic designer/ ilustrator/ animator/ video artist ( Da! Le fac bine pe toate, muritorule! )

Voluntari

Simona Gabriela Noapteş

Voluntar

studentă la Facultatea de Litere, în anul III, la română-franceză (ştiu că mi-ar fi fost mai utilă germana, dar franceza sună minunat). Îi mulţumesc şcolii pentru un singur lucru: că m-a învăţat să citesc.

Alexandra Minţoi

Voluntar

Alexandra Minţoi, studentă a Facultăţii de Litere, specializarea Comunicare si Relaţii Publice, anul I. Pentru mine, unul dintre cele mai importante lucruri este cartea. Mă fascinează tot ce aduce cu sine: un morman de cuvinte, metafore, epitete, reguli gramaticale, poveşti, învăţături. Toate au avut un rol în formarea mea.

Ioana Stegaru

Voluntar

studentă a Facultății de Litere, specializarea Comunicare și Relații Publice, anul I. Îmi place să trăiesc viața din plin, îmi place să cunosc lume, să vizitez orașe vechi, să cunosc trecutul omenirii. Trebuie să spun că îmi place mai mult cum arăta trecutul decât cum arată prezentul.

Giorgiana Hangu

Voluntar

O iubitoare a cuvintelor, inițiată a Literelor bucureștene (specializarea Comunicare și Relații Publice), adeptă a stilului livresc de a gândi și de a trăi, întru studiu și continuă formare. Mă așez cu mândrie în rândul colegilor mei de generație, ingenioși, creativi, dornici să ridice, cărămidă cu cărămidă, zidul înalt al Lumii de mâine.